Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Andynka
|
Zaslal: 12. prosinec 2006 21:35 Předmět: |
|
|
Je mi 24 let, studuju univerzitu v Pardubicích a pocházím z Kutné Hory, která je pro mě tím nejkrásnějším místem na světě.
Momentálně bydlím v Praze a leze mi to na nervy.
Jinak se věnuju dost intenzivně němčině a do budoucna bych chtěla zmáknout angličtinu a ještě něco, třeba řečtinu. Zatím nemám jasnou představu co po škole, ale jedno vím jistě, že nesnesu když mi někdo rozkazuje a mám tendence jít hlavou proti zdi, takže nejlepší by asi bylo zařídit si vlastní podnikání a být si svým vlastním pánem.
Mám ráda knížky, nezávislý filmy, hudbu, pejsky, malování, tenis, posezení s přáteli a přírodu. Chtěla bych dělat amatérsky divadlo a zapojit se jako dobrovolník v charitativní oblasti, ale zatím na to není moc času. Kromě PSB patří k mým oblíbencům Beatles, Chinaski, Enya, Coldplay, Glen Hansard, Robbie Williams.. Mám ráda buďto jemnou, éterickou hudbu a nebo pěkný kytarovky, nesnáším všechny formy tvrdé a ,,taneční" hudby. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Milan
|
Zaslal: 22. září 2007 18:42 Předmět: Milan |
|
|
Ahoj,já se dostal k poslechu PSB již v 80.letech,ještě z nějaké zahraniční radiové stanice.. Sbírám některé věci(hudbu) z 80.let,problém je,když narazím na nějakou skladbu a zaboha nemůžu zjistit co a od koho to je Např.nyní-ehm,vlastně už cca 17let nemůžu přijít na název jedné skladby od PSB z 80.let,na běžně sehnatelných albech není.Mám jí na kazetě,v horší kvalitě a dal bych nevim co,kdyby mi někdo pomohl s identifikací...Měla by pocházet okolo roku 86. Pokud je v této věci někdo historikem,nechť mi napíše na graydoga@seznam.cz a klidně bych i přijel... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flyer
|
Zaslal: 22. září 2007 20:54 Předmět: Re: Milan |
|
|
Milan napsal: | Ahoj,já se dostal k poslechu PSB již v 80.letech,ještě z nějaké zahraniční radiové stanice.. Sbírám některé věci(hudbu) z 80.let,problém je,když narazím na nějakou skladbu a zaboha nemůžu zjistit co a od koho to je Např.nyní-ehm,vlastně už cca 17let nemůžu přijít na název jedné skladby od PSB z 80.let,na běžně sehnatelných albech není.Mám jí na kazetě,v horší kvalitě a dal bych nevim co,kdyby mi někdo pomohl s identifikací...Měla by pocházet okolo roku 86. Pokud je v této věci někdo historikem,nechť mi napíše na graydoga@seznam.cz a klidně bych i přijel... |
Kdybys aspoň přibližně věděl, co se tam zpívá, možná bych Ti poradil. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Milan
|
Zaslal: 22. září 2007 21:45 Předmět: Rada |
|
|
Tom napsal: | Paninaro? | Dík,ale to to není,zpívá se tam často něco jako:"Love..make..me..crazy" jinak bohužel nevím jak bych to nastínil... a stopro je z 80.let |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
Zaslal: 23. září 2007 19:51 Předmět: |
|
|
A co kdybys z toho nahrál kousek přes mikrofon do PC a někam uložil? _________________ It's time...
http://psb-atdeadofnight.net/cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Milan
|
Zaslal: 23. září 2007 20:14 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | A co kdybys z toho nahrál kousek přes mikrofon do PC a někam uložil? | No,uvažuju o tom,jak budu mít na čem,tak to přepálím na CD a taky pošlu odborníkům |
|
Návrat nahoru |
|
|
Reddy
|
Zaslal: 24. září 2007 21:06 Předmět: Disappointed ? |
|
|
A není to náhodou písnička Disappointed z projektu Electronic z roku 1992 ? Ta na žádným jejich albu není a dnes se dá koupit pouze na výběru Electronic. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Milan
|
Zaslal: 25. září 2007 1:29 Předmět: Re: Disappointed ? |
|
|
Reddy napsal: | A není to náhodou písnička Disappointed z projektu Electronic z roku 1992 ? Ta na žádným jejich albu není a dnes se dá koupit pouze na výběru Electronic. | Bohužel,není... Je tam refrén Love make me crazy-zpíváno jakoby sekaně,po slovech,už sem zoufalej,kdyby to bylo třeba na konci toho alba,tak bych to považoval za cosi přinahraného,co je PSB třeba jen podobný,ale je to č.1,navíc tenkrát by si nikdo takový"žert"neudělal.A je to prý rok 86.To si i pamatuju a kopíroval mi to kámoš v roce cca 89,takže to STOPRO bude pod r.90.Vyhrabu tu kazetu a až to udělám,nevadí mi s ní kamkoli přijet...Je fakt,že jako hudební historik 80.let,mám např.podobné "superoriginály" např.od Sandry a jsou to bezkonkurenční origoše a lepší než běžně vyšli..PSB mám dokonce i na původních videích atd.. Ale radši vše poskytnu osobně neb mám GPRS připojení a to mi neumožňuje posílat velké soubory jako např.klipy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Milan
|
Zaslal: 29. říjen 2007 0:16 Předmět: Záhada |
|
|
Tom napsal: | A co kdybys z toho nahrál kousek přes mikrofon do PC a někam uložil? | Tak už mám minutovou ukázku v digi formě... kam s ní? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Milan
|
Zaslal: 3. listopad 2007 23:57 Předmět: záhada |
|
|
no má to dvacet mega a to se svým gprs připojením neprotlačím ani mailem ani jinam,kruciš.. hold s tim budu muset jezdit osobně.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Reddy
|
Zaslal: 4. listopad 2007 13:38 Předmět: Re:Záhada |
|
|
Tak to v Neru převeď na jinej formát,například mp3 nebo mp4-to už potom bude poslatelný.Vznikne 2-3 MB. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Milan
|
Zaslal: 4. listopad 2007 13:48 Předmět: Re:Záhada |
|
|
Reddy napsal: | Tak to v Neru převeď na jinej formát,například mp3 nebo mp4-to už potom bude poslatelný.Vznikne 2-3 MB. | Tak Nero nemám a konvertor co v laptopu mám převádí do mp3 ale wawy bohužel nebere,zato bere i video apod. Ale jedím občas po ČR protože dělám zajímavé výkupy,tak bych vzal laptop a no problem. Ale ještě to zkusím dyštak někde převést do těch mp3.... kdyžtak prosím piš rovnou na můj mail graydoga@seznam.cz já to pak v případě úspěchu pošlu z něj... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flyer
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|