Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Krizak
|
Zaslal: 4. prosinec 2009 12:00 Předmět: záhadný předmět odhozen z pódia během koncertu |
|
|
Zdravím, byl jsem včera na koncertě PSB v Praze a při skladbě It's A Sin jsem si všiml něčeho podivného. Klávesák Chris Lowe hodil něco velikosti tenisáku jedné tanečnici a ta to po chvíli hodila tak 10-15 metrů mezi lidi. Rozhodně to oba dělali tak, aby to nebylo vidět. Všiml si toho někdo? Tušíte, co to mohlo být? |
|
Návrat nahoru |
|
|
bodie.ci5
|
Zaslal: 4. prosinec 2009 12:46 Předmět: |
|
|
byla to bu´d broskev nebo jablko a bylo to součásti vystoupení.. _________________ prostě profík z ci5 |
|
Návrat nahoru |
|
|
dkboy
|
Zaslal: 4. prosinec 2009 13:11 Předmět: |
|
|
Bylo to jablko, jako symbol hříchu. Adam - Eva - had - jablko... Víš ne? Když je to "It ´s a sin" |
|
Návrat nahoru |
|
|
brablenec
|
Zaslal: 4. prosinec 2009 13:54 Předmět: předmět |
|
|
Zdálo, se mi, že s tím žádné tajnosti nedělali brabl |
|
Návrat nahoru |
|
|
Krizak
|
Zaslal: 4. prosinec 2009 15:03 Předmět: |
|
|
Aha, to mi nedošlo, už mi to dává logiku. Ale stejně mi přišlo, že kdo se plně nesoustředil, nemohl to postřehnout, byli v ten moment zrovna málo nasvícení. Pravda, že jsem byl tak 40 metrů od nich... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
coufy
|
Zaslal: 4. prosinec 2009 18:37 Předmět: |
|
|
ja si spis rikam ze jestli byl nekdo nepozornej jako ty a to jablko letelo jeho smerem tak to musela bejt docela pecka) jinak ta jedna blondyna davala Chrisovi dost zabrat furt se na nej smala a provokovala tak se nedivim ze si na ni vzal munici |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
Zaslal: 5. prosinec 2009 2:25 Předmět: |
|
|
Na webu v přehledu videí je ta házená vidět (video od autora bendour). _________________ It's time...
http://psb-atdeadofnight.net/cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kittyflip
|
Zaslal: 6. prosinec 2009 17:11 Předmět: Re: záhadný předmět odhozen z pódia během koncertu |
|
|
Krizak napsal: | Zdravím, byl jsem včera na koncertě PSB v Praze a při skladbě It's A Sin jsem si všiml něčeho podivného. Klávesák Chris Lowe hodil něco velikosti tenisáku jedné tanečnici a ta to po chvíli hodila tak 10-15 metrů mezi lidi. Rozhodně to oba dělali tak, aby to nebylo vidět. Všiml si toho někdo? Tušíte, co to mohlo být? |
Červený jablko, hodil to Chris tý bloncce ( jinak dobrej hod, bylo to tak na 2 metry), pak si kousla ((odlítli trochu kapky ((( měl jsem brejle na dálku))). Hodila to nakonec na nějakou blbku v hledišti která to tam celý trpně odstála. Uhnula jen těsně Xi xi. Stejně laxne také reagovali určití lidé na noviny _________________ How much do you need?! |
|
Návrat nahoru |
|
|
fulin
|
Zaslal: 6. prosinec 2009 21:09 Předmět: |
|
|
O novinách mi ani nemluv, letěli přímo na mě a já zrovna natáčel na telefon, takže jsem neměl šanci reagovat a chytil je týpek předemnou... _________________ ful |
|
Návrat nahoru |
|
|
defox
|
Zaslal: 7. prosinec 2009 12:19 Předmět: |
|
|
Jojo, to jablko mi proletelo tesne nad hlavou |
|
Návrat nahoru |