Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
warper
|
Zaslal: 12. červen 2006 21:42 Předmět: DEPECHE | 11-6-2006 | Inter Bratislava |
|
|
Zdarec!
tak jsem se uspesne vratil z tahu na Bratsilavu. Atmosfera byla neskutecna, ucast 32-35 tis. v tom se tisk a poradatele rozchazeji.
Narocne bylo cekani (cca 8hod). Velmi tezko stravitelni zabaci pred samotnym vystoupenim a taky ceny, kdy 0,5l mineralky za 50Sk chutnalo velmi skvele
Zajimava byla ucast cechu, ktera se pozdeji projevila v ucpani casti Bratislavy a pote v "najezdech" na benzinky od hranicni cary dale )
Kdo tam nebyl nepochopi
warp |
|
Návrat nahoru |
|
|
Akila
|
Zaslal: 13. červen 2006 1:00 Předmět: |
|
|
Ahoj, naprostej souhlas! Ten koncert byla parada, krasne ozvuceny, super efekty, vyborny vykony Davida s Martinem. Jak to bylo pod sirym nebem, tak ten koncert chytil takovou letni atmosku. Oproti zime obmenili trosku playlist, coz me moc potesilo, pac se dostalo i na mou milovanou Stripped Tam kde jsme stali, nebylo skoro slyset slovenskyho slova, vsude samej Cech, presne jak rikas.. A nejvetsi lahoda na zaver bylo Martinovo solo na Leave in Silence je to borec |
|
Návrat nahoru |
|
|
Salmon
|
Zaslal: 13. červen 2006 10:24 Předmět: |
|
|
Amazing... atmosfera fantasticka, vykon uzasny... A to ma este dnes caka Guns N' Roses... _________________ Aboard an old pirate ship made of wet souls
we plunder and pillage from North to South poles
we only steal metal like guns, tanks and toasters
we melt it all down and we make rollercoasters! |
|
Návrat nahoru |
|
|
oomph.girl
|
Zaslal: 13. červen 2006 13:14 Předmět: |
|
|
_________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
-takhle budu vypadat, až vás uvidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
warper
|
Zaslal: 13. červen 2006 19:12 Předmět: |
|
|
Salmon napsal: | Amazing... atmosfera fantasticka, vykon uzasny... A to ma este dnes caka Guns N' Roses... |
jj kdo muze hodnotit prahu a blavu tak tvrdi, ze blava jednoznacne prevalcovala prahu pry v teto chvili neni nikdo, kdo by DM co se navtesvnosti tyce prekonal
warp |
|
Návrat nahoru |
|
|
Paul80
|
Zaslal: 13. červen 2006 21:01 Předmět: |
|
|
warper napsal: |
jj kdo muze hodnotit prahu a blavu tak tvrdi, ze blava jednoznacne prevalcovala prahu pry v teto chvili neni nikdo, kdo by DM co se navtesvnosti tyce prekonal
warp |
Praha byla z mého pohledu výborná,měl jsem jen pocit že Dave ani nevěděl,že je v Praze
To,co mi doslova vyrazilo dech,bylo to co se dělo v šatnách po skončení koncertu, kdo to zažil..dobře ví co se událo
Blavu jsem ani neřešil, DM mám rád,ale 2x za půl roku To bych z toho asi moc neměl |
|
Návrat nahoru |
|
|
warper
|
Zaslal: 14. červen 2006 0:11 Předmět: |
|
|
Paul80 napsal: | warper napsal: |
warp |
Praha byla z mého pohledu výborná,měl jsem jen pocit že Dave ani nevěděl,že je v Praze
To,co mi doslova vyrazilo dech,bylo to co se dělo v šatnách po skončení koncertu, kdo to zažil..dobře ví co se událo
Blavu jsem ani neřešil, DM mám rád,ale 2x za půl roku To bych z toho asi moc neměl |
Ver, ze mel! Kdybych byl bonitni, tak to valim jeste dal nez jen do blavy, kdo byl na obou, tak si blavu pochvaluje vic, to ze v blave bylo draho a na TOI TOI se staly fronty jak na banany je vec jina
warp |
|
Návrat nahoru |
|
|
oomph.girl
|
Zaslal: 14. červen 2006 7:31 Předmět: |
|
|
a co se stalo v šatnách????to by mě fakt zajímalo! _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
|
Návrat nahoru |
|
|
warper
|
Zaslal: 14. červen 2006 8:45 Předmět: |
|
|
oomph.girl napsal: | a co se stalo v šatnách????to by mě fakt zajímalo! |
Mohla sis vybrat co chces ))) to si delam legraci, ale jednou jsem to zazil na maturitaku, take velmi prijemne
warp |
|
Návrat nahoru |
|
|
Paul80
|
Zaslal: 14. červen 2006 20:11 Předmět: |
|
|
oomph.girl napsal: | a co se stalo v šatnách????to by mě fakt zajímalo! |
Protože bylo venku mínus 20,tak se odkládali bundy do šaten-to byla osudová chyba
Stovky lidí se tísnili a mačkali po koncertu v malém prostoru s extrémně nízkým stropem...což o to,ale byli jsme tam do 2 do noci a po koncertě,kde člověk vypotil poslední zbytky tekutin se v prostoru téměř nedalo dýchat,pár lidí tam dokonce omdlelo - a důvod Pouze 2 lidi,kteří vraceli oblečení -a co po několika hodinách udělala Sazka Místo toho,aby tam nějaký zřízenci pomohli v absolutně nezvládnuté situaci na nás poslali gorily,aby jsme jim to tam nezbořili
Věř mi,že tato událost mi trošku zkazila dojem z celé akce......ale pravda,ta poznámka o maturiťáku byla sakra trefná od té doby mě už nikdo nenutil tancovat v košili a obleku |
|
Návrat nahoru |
|
|
oomph.girl
|
Zaslal: 15. červen 2006 15:34 Předmět: |
|
|
Paul80 napsal: | oomph.girl napsal: | a co se stalo v šatnách????to by mě fakt zajímalo! |
Protože bylo venku mínus 20,tak se odkládali bundy do šaten-to byla osudová chyba
Stovky lidí se tísnili a mačkali po koncertu v malém prostoru s extrémně nízkým stropem...což o to,ale byli jsme tam do 2 do noci a po koncertě,kde člověk vypotil poslední zbytky tekutin se v prostoru téměř nedalo dýchat,pár lidí tam dokonce omdlelo - a důvod Pouze 2 lidi,kteří vraceli oblečení -a co po několika hodinách udělala Sazka Místo toho,aby tam nějaký zřízenci pomohli v absolutně nezvládnuté situaci na nás poslali gorily,aby jsme jim to tam nezbořili
Věř mi,že tato událost mi trošku zkazila dojem z celé akce......ale pravda,ta poznámka o maturiťáku byla sakra trefná od té doby mě už nikdo nenutil tancovat v košili a obleku |
jééé je, já že něco s DM _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 8. říjen 2008 17:15 Předmět: |
|
|
V novinách psali, že příští rok v červnu budou Depeche Mode koncertovat v Praze! V dubnu by měli vydat nové album a 25.června by měli koncertovat v Praze na Slavii. Na tom novém stadionu. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 29. září 2010 20:42 Předmět: |
|
|
O týden později než PSB, tedy 8.11. vydají DM živák z Tour of the universe natočený loni v Barceloně. A na DM je ten přebal nějakej moc barevnej... _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 5. leden 2013 10:23 Předmět: |
|
|
Poslušně hlásím, že jsem od Ježíška dostal jako dárek lístek na červencový koncert Depeche Mode v Praze. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|