|
Pet Shop Boys v hloubi noci ...endless thoughts and questions...
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oomph.girl
|
Zaslal: 7. leden 2007 1:02 Předmět: |
|
|
ach jo...ty jsi prostě takovej, ale já jsem to taky tak pochopila, že jsi myslel naposled před 15lety no jo...to asi tím, že u mi to nemyslí, jak ot tak vidím _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
-takhle budu vypadat, až vás uvidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sampy
|
Zaslal: 22. leden 2007 23:01 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | Sampy napsal: | Tom napsal: | Jinak, minulý týden to bylo patnáct let, co PSB koncertovali v Praze... |
PSB koncertovali v Praze naposledy v roce 2000. Já tam byl |
Ale ale...
Tak za prvé, v roce 2000 tu rozhodně nebyli.
Za druhé, já netvrdil, že to bylo 15 let od jejich posledního koncertu.
A za třetí, naposledy tu koncertovali v roce 2006.
(Neber si to nějak osobně, já už jsem prostě takovej ) |
Ano, sekl jsem se. Bylo to v roce 1999 (Sportovní hala). A psal jsi o patnácti letech, kdy byli naposledy v PRAZE. Pleteš se, ale nechci se hádat. Holt, jsem už takovej |
|
Návrat nahoru |
|
|
Flyer
|
Zaslal: 22. leden 2007 23:14 Předmět: |
|
|
Sampy napsal: | A psal jsi o patnácti letech, kdy byli naposledy v PRAZE. Pleteš se, ale nechci se hádat. Holt, jsem už takovej |
Sory, že se do toho pletu, ale ať hledám jak hledám, tak ono slůvko "naposledy" nemůžu v Tomově příspěvku najít. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
Zaslal: 23. leden 2007 14:48 Předmět: |
|
|
Sampy napsal: | A psal jsi o patnácti letech, kdy byli naposledy v PRAZE. Pleteš se |
Jak už Flyer naznačil, já nic o posledním koncertu nepsal.
"Jinak, minulý týden to bylo patnáct let, co PSB koncertovali v Praze..." _________________ It's time...
http://psb-atdeadofnight.net/cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
prcopsb
|
Zaslal: 8. leden 2008 20:38 Předmět: PSB |
|
|
jedneho dna sme sa stahovali....a ked sme prisli do noveho bytu zacalo sa upratovanie ved to poznate a no a moj oco mal plne dve igelitky magnetofonovych pasiek no a ja som si ich poobzeral ako tak pozeram natrafil som na kazetu poet shop boys disco.....pustil som si ju do radia a pocuvam pocuvam .......veru ze ti chlapci sa mi zacinaju pacit pomyslel som si no a rychlo som hladal dalsie a dalsie kazety a veruze som aj nasiel nasiel som albumy.....please,bilingula,actually,behaviuor,introspective,discography. vsetko opocuvane albumy viac somnou ako s ocom ale oco zacla pocuvat pet shop boys v takom istom veku ako ja cize sme si takpovediac rovny a teraz mam okolo 20 ich albumov a vsetko perfektna hudba _________________ Pet Shop Boys FOREVER |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alis
|
Zaslal: 16. únor 2008 19:51 Předmět: |
|
|
K Pet Shop Boys jsem se dostala až ve svých 13 letech, když frčel Go West. Nejdříve se mi zalíbila jen písnička a po shlédnutí klipu se mi začal líbit i Neil. Jelikož v té době bylo MTV ještě pravou hudební stanicí (což se teď už bohužel říct nedá), dívala jsem se na Víkend s PSB a pomalu začala přicházet na chuť i ostatním písním. Moje audio-kazety a vhsky se plnily, stejně tak jsem začala sbírat i výstřižky z časopisů.
Od té doby jsou PSB hluboko v mém srdci a pro Neila mám zvláštní slabost. 1. listopadu 2003 jsem proto založila české stránky Neila Tennanta a v roce 2006 jsem si na Love Planet splnila svůj sen, když jsem skupinu konečně mohla vidět naživo a získat od kluků autogramy.
Moje nej písně jsou It´s A Sin, Left To My Own Devices, Suburbia, Heart, The Ghost Of Myself, Hit And Miss, Between Two Islands, Delusions Of Grandeur, Try It (I´m In Love With A Married Man), Girsl Don´t Cry či I Didn´t Get Where I am Today. Ale dá se říct, že až na pár remixů můžu opravdu všechno. _________________
The Ghost Of Myself |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kelly
|
Zaslal: 23. říjen 2008 22:43 Předmět: |
|
|
Pet Shop Boys miluju 15 let. Všechno to začalo když jsem slyšela písničku Go West. Tehdy mi bylo 12let, byla jsem moc zvědavá kdo ji zpívá, od sestřenice jsem se dozvěděla že to jsou pečáci. Měla jsem Go West nahrané po celé kazetě a přísahám že jsem ji tím hraním pořád dokola totálně zničila. K Vánocům jsem pak od rodičů dostala alba Please, Actually a Very, postupem času jsem si pak doplnila celou sbirku. Až donedávna jsem měla v pokoji prázdný akorát strop, jinak všude byli pečáčci. Jenže za ty roky jsem už musela akutně vymalovat. Ale plakáty jsem si musela dát po zdech zpátky i když zarámované, jsem je schopna dát všude po domě. Pet Shop Boys jsem víděla naživo 2x poprvé v roce 1999 a pak na Love Planet. Byli to ty nejkrásnější chvile v mém životě. moc bych si přala je ještě vidět, ale to Vy určitě také. Snad se nám to ještě vyplní. |
|
Návrat nahoru |
|
|
petr587
|
Zaslal: 10. červenec 2014 21:55 Předmět: |
|
|
slyšel jsem jejich skladby v rádiu a bylo vymalováno _________________ co tě nezabije, to tě posílí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|