Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
defox
|
Zaslal: 20. listopad 2024 10:31 Předmět: Jsou Pet Shop Boys ještě pořád i pro straights? |
|
|
Poslední dobou jsem rozladěn, jak Neil a Chris ve své tvorbě upřednostňují posluchače z řad gayů. To, že jsou PSB gayové (nebo min. Neil), s tím jsem se vyrovnal už v 90. letech. Ale po shlédnutí videa All the young dudes jsem si položil otázku, zda jesou PSB ještě pořádt pro heterosexuály? Občas se video s gay tématikou objevilo, ale nyní je to tuším čtvrté v řadě. Navíc o novém albu Neil Tennant prohlásil: "I think this is our queer album." Co myslíte? |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 20. listopad 2024 18:26 Předmět: |
|
|
....tiez si myslim,ze je to uz priliz. Ich tvorba ovplivnuje mnoho ludi. Ja nie som gay,no milujem ich tvorbu a naozaj cela moja mladost je s nimi spojena. No mam pocit,ze to je uz vela. Maju nam davat radost,nie len milovat svoju komunitu. Je to skoda. Bojim sa,ze tohto sa nezbavime- sorry. Kdie su moji PSB? _________________ I know enough's enough
and you're leaving
You've had enough time to decide
on your freedom
but I can still find some hope
to believe in love |
|
Návrat nahoru |
|
|
defox
|
Zaslal: 25. listopad 2024 9:52 Předmět: |
|
|
Díky za odpověď, podle mě je více posluchačů z řad heterosexuálů. Nechci nic říkat o stáří PSB, ale vypadá to, že se stávají hodně sentimentálními, a to by vysvětlovalo i jejich nekritický příklon k jedné ze stran. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Reddy
|
Zaslal: 26. listopad 2024 20:53 Předmět: |
|
|
Jsem téhož názoru.Klipy v minulosti mi nevadily.Ale pak to začalo klipem "Winner" a jejich videa shlédnu jednou a končím. Víckrát to nedám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
defox
|
Zaslal: 2. prosinec 2024 10:55 Předmět: |
|
|
S videoklipy to mám stejné, poslední dobou jim chybí exclusivita, nápad, o příklonu k jedné ze stran jsem už psal. U většiny písní mi taky chybí silné hudební aranžmá, silné hudební prvky, jak jsem u PSB býval zvyklý (ovšem to už před mnoha lety), "Through you" jsou echt PSB, ale takových písní je jako šafránu. Tedy můj subjektivní pohled na PSB universe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|