Obsah fóra Pet Shop Boys v hloubi noci Pet Shop Boys v hloubi noci
...endless thoughts and questions...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   RegistraceRegistrace
 stránky Pet Shop Boys v hloubi nociWeb   spřízněný internetový hudební obchodShop   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jsou Pet Shop Boys ještě pořád i pro straights?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Pet Shop Boys v hloubi noci -> Pet Shop Boys
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
defox

PříspěvekZaslal: 20. listopad 2024 10:31    Předmět: Jsou Pet Shop Boys ještě pořád i pro straights? Citovat

Poslední dobou jsem rozladěn, jak Neil a Chris ve své tvorbě upřednostňují posluchače z řad gayů. To, že jsou PSB gayové (nebo min. Neil), s tím jsem se vyrovnal už v 90. letech. Ale po shlédnutí videa All the young dudes jsem si položil otázku, zda jesou PSB ještě pořádt pro heterosexuály? Občas se video s gay tématikou objevilo, ale nyní je to tuším čtvrté v řadě. Navíc o novém albu Neil Tennant prohlásil: "I think this is our queer album." Co myslíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
jaro

PříspěvekZaslal: 20. listopad 2024 18:26    Předmět: Citovat

....tiez si myslim,ze je to uz priliz. Ich tvorba ovplivnuje mnoho ludi. Ja nie som gay,no milujem ich tvorbu a naozaj cela moja mladost je s nimi spojena. No mam pocit,ze to je uz vela. Maju nam davat radost,nie len milovat svoju komunitu. Je to skoda. Bojim sa,ze tohto sa nezbavime- sorry. Kdie su moji PSB?
on your freedom
but I can still find some hope
to believe in love
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
defox

PříspěvekZaslal: 25. listopad 2024 9:52    Předmět: Citovat

Díky za odpověď, podle mě je více posluchačů z řad heterosexuálů. Nechci nic říkat o stáří PSB, ale vypadá to, že se stávají hodně sentimentálními, a to by vysvětlovalo i jejich nekritický příklon k jedné ze stran.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Reddy

PříspěvekZaslal: 26. listopad 2024 20:53    Předmět: Citovat

Jsem téhož názoru.Klipy v minulosti mi nevadily.Ale pak to začalo klipem "Winner" a jejich videa shlédnu jednou a končím. Víckrát to nedám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
defox

PříspěvekZaslal: 2. prosinec 2024 10:55    Předmět: Citovat

S videoklipy to mám stejné, poslední dobou jim chybí exclusivita, nápad, o příklonu k jedné ze stran jsem už psal. U většiny písní mi taky chybí silné hudební aranžmá, silné hudební prvky, jak jsem u PSB býval zvyklý (ovšem to už před mnoha lety), "Through you" jsou echt PSB, ale takových písní je jako šafránu. Tedy můj subjektivní pohled na PSB universe.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Pet Shop Boys v hloubi noci -> Pet Shop Boys Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: