Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
defox
|
Zaslal: 6. září 2010 8:49 Předmět: Co se děje? |
|
|
Zajímá mě, co se děje? Žádné nové informace na stránkách, nic se kolem PSB neděje? Nic nevychází, co by se tady mohlo uveřejnit? Škoda Tome, že se k tomu nevyjádříš. Už sem se na to ptal, Becky něco navrhovala, takže? Není to žádná tvá povinnost, dělat něco zadarmo, ale když už ses rozhodl provozovat tyto stránky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 7. září 2010 8:54 Předmět: |
|
|
Právě, že se asi neděje nic. Kluci si asi užívaj oprávněnou dovolenou, turné skončilo a nastává "hluché" období. Respektive, turné by snad mělo pokračovat v Austrálii. I když je otázkou, jestli se dá mluvit o turné... Řadové album očekávám někdy v roce 2013 a mezitím třeba nějaké to Disco, nebo možná nějaké reedice starších alb + Further listening.
P.S. Můžete se normálně dostat na stránku www.petshopboys.co.uk ? Já mám stránku zablokovanou. http://www.petshopboys.co.uk _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Becky
|
Zaslal: 7. září 2010 16:00 Předmět: |
|
|
mne nejde a ''Chlapcom'' asi tiez nie... http://yfrog.com/n5ii2vjj + twitter: ''A hacker has attacked EMI's servers. It's being dealt with now.'' _________________ I want a dog |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 7. září 2010 16:14 Předmět: |
|
|
Becky napsal: | mne nejde a ''Chlapcom'' asi tiez nie... http://yfrog.com/n5ii2vjj + twitter: ''A hacker has attacked EMI's servers. It's being dealt with now.'' |
..načítalo v pohode.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Becky
|
Zaslal: 7. září 2010 16:18 Předmět: |
|
|
nie si nahodou ty ten hacker?!! _________________ I want a dog |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 7. září 2010 18:00 Předmět: |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 8. září 2010 8:20 Předmět: |
|
|
Tak domovská stránka kluků už (mi) zase normálně funguje. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michaela
|
Zaslal: 9. září 2010 16:19 Předmět: |
|
|
Zas niečo nahrávajú. Ktovie čo to bude Žeby už dlho ohlasované Alternative 2 ? Ale nás napínajú... |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 9. září 2010 20:26 Předmět: |
|
|
Michaela napsal: | Zas niečo nahrávajú. Ktovie čo to bude Žeby už dlho ohlasované Alternative 2 ? Ale nás napínajú... |
Alternative 2 je dlho ohlasované??????? - toto čítam po prvý krát.... asi starnem...... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kittyflip
|
Zaslal: 9. září 2010 22:43 Předmět: proč by se vůbec mělo něco dít? |
|
|
no, na moje "příspěvky" opravdu jen tak někdo nereaguje.
jenže tohle je myslím zajimavé téma. Proč by se něco mělo dít? Co jako velmi konkrétně očekáváte??? Já osobně nic.
Alternativa masy neosloví. _________________ How much do you need?! |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 10. září 2010 7:49 Předmět: |
|
|
Tak já bych očekával "nějaké vyplnění" času před novým albem. Jak už jsem psal, kdy jindy vydat v reedicích další alba + FL? Toto mi přijde jako taková nedodělaná práce. Očekával bych třeba DVD s koncertem z roku 1989 ( Highlights? ), které snad kdysi vyšlo na VHS, ale to už je asi docela dávno. Někdo ve vydavatelství by mohl udělat "revizi archivu", případně "uklidit v archivu" a možná bychom se divili, co je tam za kousky. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michaela
|
Zaslal: 10. září 2010 13:03 Předmět: |
|
|
jaro napsal: | Michaela napsal: | Zas niečo nahrávajú. Ktovie čo to bude Žeby už dlho ohlasované Alternative 2 ? Ale nás napínajú... |
Alternative 2 je dlho ohlasované??????? - toto čítam po prvý krát.... asi starnem...... |
Ale áno, minulý rok v marci sa v rozhovore na Absolute Radio vyjadrili, že budúci rok (t.j. 2010) vydajú ďalší album s b-stranami. Takéto dôležité veci si zapisujem . Keďže už majú hotový balet, tak myslím, že už aj príprava tohto albumu by mohla prísť na rad. Ja osobne sa naň veľmi teším. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 10. září 2010 13:34 Předmět: |
|
|
Michaela napsal: | jaro napsal: | Michaela napsal: | Zas niečo nahrávajú. Ktovie čo to bude Žeby už dlho ohlasované Alternative 2 ? Ale nás napínajú... |
Ale áno, minulý rok v marci sa v rozhovore na Absolute Radio vyjadrili, že budúci rok (t.j. 2010) vydajú ďalší album s b-stranami. Takéto dôležité veci si zapisujem . Keďže už majú hotový balet, tak myslím, že už aj príprava tohto albumu by mohla prísť na rad. Ja osobne sa naň veľmi teším. |
...táto informácia mi unikla,ale je to celkom príjemná správa
..fakt starnem.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Becky
|
Zaslal: 11. září 2010 12:37 Předmět: |
|
|
minulý rok v marci... to ma ešte netrápilo. Ale každopádne, teraz sa teším! _________________ I want a dog |
|
Návrat nahoru |
|
|
|